Onbekende Crypto Whale maakt $620 miljoen Bitcoin over in een enkele transactie.

De anonieme bitcoingebruiker verhuisde 32.353 BTC naar een onbekende portemonnee in één enkele transactie op zondag.

Whale Alert, een cryptocurrency tracking en analytics bedrijf rapporteerde een belangrijke Bitcoin Bank transactie op zondag, waar een naamloze portemonnee 32.353 BTC ter waarde van ongeveer 620 miljoen dollar naar een andere onbekende portemonnee overbracht.

Volgens de details die door de blockchain tracker worden gedeeld, is de transactie die op 13 december werd uitgevoerd een van de grootste transfers van de afgelopen dagen. De gebruiker betaalde slechts ongeveer $12 aan transactiekosten.

De recente verhuizing kwam nadat de prijs van Bitcoin in het weekend van $17.600 naar $19.200 was gesprongen. Finance Magnates meldde eerder een soortgelijke verhuizing waarbij een anonieme cryptogebruiker rond de $1 miljard in BTC verhuisde van Silk Road Darknet portemonnee.

De transactie die door Whale Alert werd gemeld, wijst op een vluchtige week voor de crypto-markt aangezien Bitcoin de laatste weken tussen de $17000-$19000 zweeft.

Voorgestelde artikelen
2021 Investor Playbook – Hoe Grote Veranderingen Grote Kansen voor TradersGo naar artikel >> zullen brengen.

Volgens de gegevens die beschikbaar zijn op Blockchain.com, heeft het genoemde BTC-adres in het verleden weinig transacties gedaan, maar niet zo groot als het recente adres.

Bitcoin-activiteit

Volgens een rapport van Unchained Capital, een op bitcoin gerichte financiële dienstverlener, verhuisden Bitcoin-houders bijna 185.000 slapende BTC tijdens de laatste prijsrally in november, wat betekent dat bijna 3,5 miljard dollar aan Bitcoin uit de langetermijnopslag werd gehaald te midden van een prijssprong van 40%. Ongeketend kapitaal meldde dat de bitcoin-activiteit de afgelopen maanden is toegenomen als gevolg van een prijssprong. De overdracht van $620 miljoen markeert een andere grote transactie van een relatief rustige Bitcoin-rekening, wat aantoont dat BTC-houders van plan zijn om te profiteren van de prijssprong.

Bitcoin heeft moeite gehad om het belangrijke psychologische prijsniveau van $20.000 te doorbreken, ondanks de institutionele adoptie en een vlaag van positief nieuws. De crypto-handelsgemeenschap verwacht een grotere prijsvolatiliteit als gevolg van recente activiteiten. December is altijd een volatiel jaar geweest voor digitale activa. Bitcoin bereikte het laatste hoogtepunt van bijna $20.000 in december 2017 te midden van de ICO-boom. Het zal interessant zijn om te zien wat er in de laatste paar weken van 2020 gebeurt.